Onderdeel van KVT.nl    
  MOTOREN             ONDERDELEN             SERVICE             OVER ONS             NIEUWS             CONTACT    
           
         
   
 

Nieuws

   
         
   

Benieuwd op welke beurzen wij staan? Of naar onze laatste nieuwtjes? Wij houden u graag op de hoogte. Onderstaand leest u alles over onze activiteiten. Wist u dat we ook een LinkedIn pagina hebben?

Nieuwe Perkins motor: 904J-E36TA

Mogen wij u voorstellen aan een nieuw lid van de Perkins familie. De 904J-E36TA voldoet aan de Stage V emissie wetgeving. Deze 4 cilinder turbo opgeladen motor heeft met zijn cilinderinhoud van 3.6 liter een vermogen van 90 kWm bij 2200 toeren en een koppel van 500 Nm bij 1500 toeren. Standaard wordt deze geleverd met een opgebouwde radiateur. Nog maar recentelijk geïntroduceerd op de markt, maar de eerste motoren staan alweer klaar om naar onze klanten te gaan!

904J-E36TA
   
   
   
Stapelen

Stapelen!

Onze werkplaats is overvol deze week. De collega's zijn er druk bezig om deze bestelling van 75 stuks 404D-22TG Perkins motoren gereed te maken en te controleren. De motoren worden op verzoek van de klant aangepast. Een mooie opdracht!

   
   
   

Even voorstellen

KVT-Perkins Nederland! KVT-Perkins Nederland is een onderdeel van Koninklijke van Twist. Al meer dan 80 jaar zijn wij de officiële Perkins Distributeur in Nederland. Wij leveren al jaren een groot aanbod aan industriële diesel-en gas motoren, de daarbij behorende onderdelen en uiteraard de services. Recentelijk hebben wij hiervoor zelfs een dedicated Perkins team samengesteld, bestaande uit een aantal zeer ervaren collega's, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

Even voorstellen
   
   
   
Donatie

Donatie!

Vorige week heeft ons team een Perkins Stage IIIB/Tier 4i Industrie motor aan het Zone.college in Doetinchem gedoneerd. Deze motor zal een nieuw leven krijgen als instructiemateriaal voor diverse technische opleidingen. Het opleidingsinstituut is voornamelijk geïnteresseerd in het common-rail brandstof inspuitsysteem van deze motor. De instructie zal in eerste instantie gericht zijn op schoon en veilig werken omdat door de kleinste vervuiling het systeem defect kan raken en de systeemdrukken oplopen tot wel 2000 Bar! Veel leerplezier!

   
   
   

Een mooi project!

Weer een mooie order van een van onze klanten! Er zijn twee Perkins 4016-61TRG3 motoren met een vermogen van 2.183 kWb op transport gegaan naar de klant. De motoren zullen door de klant gebruikt worden voor een noodstroomsysteem. Deze motoren zijn geschikt voor een noodstroomvermogen van 2500 kVa.

actueel
   
   

   
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Perkins Nederland                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden