Onderdeel van KVT.nl    
  MOTOREN             ONDERDELEN             SERVICE             OVER ONS             NIEUWS             CONTACT    
           
         
   
 

Over ons

Al meer dan 80 jaar partnerschap

   
         
   

Wij zijn al meer dan 80 jaar distributeur van Perkins in Nederland. Sinds 2019 heeft Koninklijke Van Twist een speciaal Perkins Team samengesteld, om zo nog meer focus te kunnen leggen op de verkoop en service van Perkins motoren. Mede daarom hebben we deze website in het leven geroepen zo kunnen wij u nog beter informeren, maar ook van dienst zijn.

Wie zijn wij? Paardenkracht staat al meer dan 180 jaar centraal bij onze hoofdorganisatie Koninklijke Van Twist. Ooit is het bedrijf begonnen met paard en wagen en inmiddels uitgegroeid tot leverancier van uiteenlopende energiesystemen. Zo voorzien wij onze klanten inmiddels al meer dan 80 jaar van bijvoorbeeld Perkins dieselmotoren.

In 2019 hebben wij de keuze gemaakt om een dedicated Perkins team te vormen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter helpen en kunnen wij onze activiteiten met betrekking tot het Perkins product verder uitbreiden. We zijn goed in wat we doen en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.

   
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Perkins Nederland                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden