Onderdeel van KVT.nl    
  MOTOREN             ONDERDELEN             SERVICE             OVER ONS             NIEUWS             CONTACT    
           
         
   
 

Garantie en retourneren

   
         
   

Garantie

Als uw Perkins motor nog in de garantieperiode zit kunt u voor het claimen van garantie ook bij ons terecht. Het kan immers voorkomen dat het door u aangeschafte product binnen de garantietermijn defect raakt. Wij nemen uw garantieaanvraag in behandeling en stemmen het rechtstreeks af met de Perkins fabrieken.

De fabrieksgarantie wordt altijd beoordeeld door de originele leverancier of fabrikant van de machine waarin de motor zich bevind, dus die het product in eerste instantie heeft geleverd of gefabriceerd. Dat kan dus een andere partij zijn dan Perkins! Deze fabrikant bepaald, op basis van haar eigen garantie en leveringsvoorwaarden, hoe een garantie reparatie of vervanging moet verlopen. Wij volgen altijd de richtlijnen van die partij.

Heeft u een garantie aanvraag? Neem eerst contact op met uw oorspronkelijke (machine) leverancier en vul daarna ons claim formulier in. Download hier het garantieclaimformulier voor het aanvragen van garantie.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bij ons aangekocht onderdeel ongebruikt wilt retourneren. Om de terugname en het crediteren vlot te laten verlopen verzoeken wij u de retourprocedure te volgen.


Meer informatie over:

   
 
     
 

Motoren

 
  Motoren  
     
 
     
 

Service

 
  Onderdelen  
     
 
     
 

Onderhoud

 
  Onderhoud  
     
 
 
     
 

Revisie

 
  Motoren  
     
 
     
 

Ruilmotoren

 
  Ruilmotoren  
     
 
     
 

Garantie & retour

 
  Garantie  
     
 
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Perkins Nederland                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden