Onderdeel van KVT.nl    
  MOTOREN             ONDERDELEN             SERVICE             OVER ONS             NIEUWS             CONTACT    
           
         
   
 

Service

   
         
   

Goed onderhoud aan uw Perkins motor(en) is de sleutel tot optimale prestaties! Soms kunnen kleine veranderingen in motorprestaties gemakkelijk onopgemerkt blijven, maar ernstige gevolgen hebben. Het brandstofverbruik zal hierdoor toenemen, maar in het ergste geval kan er ook een vitaal onderdeel uitvallen. Hierdoor kunnen kostbare reparaties nodig zijn. Door uw motor met de juiste interval te onderhouden voorkomt u schades en blijft uw motor in een topconditie!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diagnoses, onderhoud, reparaties en zelfs hele revisies. Onze engineers staan voor u klaar! Met onze uitgebreide service diensten garanderen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw Perkins motor. Benieuwd naar onze diensten? Neem contact met ons op!

 

Servicekit

Servicekits

Periodiek onderhoud aan uw Perkins motor is belangrijk. Het uitvoeren van dit onderhoud kunnen wij u gemakkelijker maken! Zo kunt u kiezen voor een van onze servicekits of zelfs een onderhoudscontract. Kiest u voor een onderhoudscontract? Dan nemen wij u het werk uit handen.

Benieuwd wat voor onderhoud er benodigd is voor uw Perkins motor? U kunt dit gemakkelijk opzoeken in uw gebruikershandboek. Wanneer u kiest voor een servicekit i.p.v een onderhoudscontract kijken wij graag met u naar de meest geschikte servicekit voor uw motor! Afhankelijk van het aantal draaiuren kiezen wij de juiste kit voor u.

Wilt u direct een servicekit aanvragen of wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op!

   

MyEngine App

De Perkins MyEngie App geeft u de mogelijkheid om met uw smartphone contact te leggen met de motor. Door het eenvoudig registreren van uw motor doormiddel van uw serienummer krijgt u de beschikking tot gebruikershandboeken, werkplaatshandboeken en nog veel meer.

In combinatie met een slimme olie vuldop kunt u zelfs meldingen krijgen als uw motor aan zijn periodiek onderhoud toe is. De benodigde onderdelen worden al voor u geselecteerd. De Perkins my engine app helpt u bij het vinden van uw dichtstbijzijnde steunpunt.

De app is gratis te gebruiken en beschikbaar via Google Play of de Apple App store.

MyEngine app
   

Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van service? Neem dan contact met ons op! Het Perkins team helpt u graag.


   
 
     
 

Motoren

 
  Motoren  
     
 
     
 

Service

 
  Onderdelen  
     
 
     
 

Onderhoud

 
  Onderhoud  
     
 
 
     
 

Revisie

 
  Motoren  
     
 
     
 

Ruilmotoren

 
  Ruilmotoren  
     
 
     
 

Garantie & retour

 
  Garantie  
     
 
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Perkins Nederland                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden