Onderdeel van KVT.nl    
  MOTOREN             ONDERDELEN             SERVICE             OVER ONS             NIEUWS             CONTACT    
           
         
   
 

 Revisie en vervanging van motoren

   
         
   

Uw Perkins motor weer als nieuw!

RevisieEr komt een periode dat uw Perkins motor aan het eind van zijn technische levensduur is. U overweegt om een nieuwe machine aan te schaffen terwijl de machine zelf nog goed is, maar alleen de motor versleten is. Als Perkins distributeur kunnen wij u helpen door u de mogelijkheid te bieden om uw huidige motor te reviseren in onze werkplaats of u een vervangende motor aan te bieden. In beide gevallen bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct met de daarbij behorende fabrieksgarantie.

De vervangende motor is een kopie van uw motor in uitgeklede vorm, bestaande uit het cilinderblok, carter en cilinderkop inclusief distributie. Deze wordt enkel samengesteld uit nieuwe originele onderdelen. De revisie voeren wij uit in onze moderne werkplaats. Na het testen van uw motor op vermogen wordt de motor weer aan u terug geleverd en kunt u hem inbouwen. Maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.

Door te kiezen voor revisie kunt u de levensduur van uw motor aanzienlijk verlengen. Daarnaast is met een revisie de impact op het milieu een stuk lager. Zo vermindert u niet alleen het brandstofgebruik, maar ook de uitstoot van schadelijke stoffen en wordt er bespaart op grondstoffen omdat er geen nieuwe motor geproduceerd hoeft te worden. Een win-win situatie!

Meer weten over onze revisiewerkzaamheden? Neem contact met ons op!


Meer informatie over:

   
 
     
 

Motoren

 
  Motoren  
     
 
     
 

Service

 
  Onderdelen  
     
 
     
 

Onderhoud

 
  Onderhoud  
     
 
 
     
 

Revisie

 
  Motoren  
     
 
     
 

Ruilmotoren

 
  Ruilmotoren  
     
 
     
 

Garantie & retour

 
  Garantie  
     
 
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Perkins Nederland                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden